Etunnel - inovativnost in konkurenčnost, ki ščitita vašo vrednost

Tehnična inovativnost, nenehno iskanje le najboljših materialov, najvišja konkurenčnost izdelkov in nabor rešitev, ki zadovoljijo najrazličnejše potrebe po sistemih pokritja v kmetijstvu, industriji, športu in zasebni rabi: to so ključni dejavniki naše nenehne rasti.

Naše podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2011, se dandanes ukvarja s proizvodnjo in nameščanjem odstranljivih ali fiksnih pokrivnih struktur po celi Italiji in tudi v Evropi, za njihove izvrstne lastnosti in odlično odpornost na vremenske dejavnike pa jamči tudi z garancijo.

Našo zavezo, da vam zagotavljamo najboljše rešitve za dolgoročno zaščito vrednosti, ki jo ustvarjate z vašim delom, lahko povzamemo s tremi besedami: varnost, prilagodljivost in dostopnost.

Certificirana kakovost, za katero jamčimo

Kakovost in raznolikost naših sistemov pokrivanja gresta vedno z roko v roki s strokovnim znanjem in izkušnjami naših specializiranih tehnikov. Poleg potrebnega svetovanja pri projektiranju in izvedbi najprimernejših šotorskih struktur se ukvarjamo tudi z njihovo neposredno namestitvijo.

Zahvaljujoč večim montažnim ekipam lahko istočasno izvajamo več procesov, ob tem pa svojim strankam vedno zagotavljamo učinkovit pristop, hitro izvedbo in spoštovanje dogovorjenih časovnih rokov.

Naši sistemi pokrivanja imajo dolgo življenjsko dobo, tekom katere ohranjajo vse svoje lastnosti, če pa bi bilo naše ukrepanje vseeno potrebno, pa lahko vedno računate na hitro in zanesljivo tehnično pomoč.

Odkrijte vse naše rešitve