Zakaj izbrati prav nas

Certificirana kakovost, za katero jamčimo

Zanesljivost našega proizvodnega procesa potrjuje certifikat UNI EN 1090, jamstvo, ki nam omogoča poslovanje po celotni Evropi. Zahvaljujoč nenehnim naložbam v kakovost materialov, izobraževanje osebja in iskanje inovativnih rešitev vsi naši tuneli zagotavljajo najvišje ravni varnosti v smislu zaščite pred ognjem in atmosferskimi dejavniki kot sta sneg in veter.

Ob namestitvi naših pokrivnih sistemov stranki vedno izdamo certifikat, ki potrjuje tehnične lastnosti dobavljenih izdelkov.

Zagotavljamo vam potrebno svetovanje glede uporabnosti notranjosti izvedenih objektov, potrebnih dovoljenj in vas usmerjamo na pristojne organe.

Oglej si certifikat UNI EN 1090

Prvi v Italiji po širini. ponudbe

Z 20 modeli v 327 različicah je naš nabor tunelov s kovinskimi strukturami in PVC kritinami v Italiji najbogatejši izmed vseh. Ta rezultat je plod izjemno natančno usmerjenih prizadevanj: optimalnega odzivanja na specifične potrebe različnih sektorjev.

Poljedelci, živinorejci, trgovci s senom in živino, vinogradniki, cvetličarji in drevesničarji, industrijski obrati, športna okolja in tudi posamezniki, ki bi te objekte potrebovali za zasebno rabo: za vse vedno najdemo pravo rešitev. Specializirani smo zlasti za tunele z zaobljeno streho, tunele s pokončnimi stebri in tunele tipa ‚PratiCover‘, ki jih odlikuje visoka raven zanesljivosti in, v primerjavi z razpoložljivimi modeli na trgu, boljše zmogljivosti od standardnih.

Odkrijte vse naše rešitve