Posebne strukture

Pokrivanje parkirišč

V naboru naših artiklov najdete tudi različne tipe struktur za pokrivanje parkirišč: od enostavnih in funkcionalnih rešitev do elegantnejših zasnov, namenjenih nekoliko prestižnejšim okoljem.

Te strukture se uporabljajo zlasti pozimi, za zaščito vozil pred vremenskimi neprilikami, ter poleti, za zaščito pred točo in pred UV žarki, ki škodljivo vplivajo na barvo karoserije.

Izvedbe

Struktura za pokrivanje parkirišč CoverGreen, enostavna in cenovno ugodna rešitev za zaščito vozila pred vremenskimi neprilikami, poletnimi neurji, točo in za zaščito barve karoserije pred škodljivimi sončnimi žarki.

Copri Parcheggio Metrò si adatta perfettamente sia a contesti rurali, che a zone residenziali. E' realizzato in acciaio zincato a caldo, che garantisce resistenza e durata anche in ambienti aggressivi.

Struktura za pokrivanje parkirišč De Lux je dizajnerska rešitev za vse tiste, ki ne želijo zanemariti estetskega vidika posameznega elementa. Po naročilu je mogoče strukturo prašno lakirati v izbrano barvo.

Izvenkataloška struktura, zasnovana po naročilu. Lahko vam osnujemo in izdelamo popolno rešitev za zaščito vaših sredstev.

Struktura za pokrivanje parkirišč CoverGreen s kritino iz mikroperforirane mreže za zaščito pred točo